side-area-logo

Diamantslibning

Føl glæden ved glat og levende hud

Diamantslibning

Diamantslibning er en lækker behandling, hvor man får du en dybdegående peeling af huden, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud. Du får en fastere, sundere, mere ensartet og yngre hud. ​

Peelingen er en blid behandlingsform og kan bruges selv på sarte hudtyper. Der kan i nogle tilfælde opstå en let rødmen efter endt behandling, som dog forsvinder efter et par timer.

Diamantslibning afhjælper:

  • Renser og mindsker porer
  • Øger blodcirkulationen
  • Giver huden et effektivt boost og forbedrer hudens struktur
  • Fjerner døde hudceller og mindsker ujævnheder i huden
  • Opstrammer rynker og mindsker hudens fine “linjer”
  • Øger blodcirkulationen og produktionen af collagen og elastin
Diamantslibning microdermabrasion

Hvordan virker peelingen?

Diamantslibning af huden er en af de mest effektive behandlingsformer inden for microdermabrasion (peeling).

Sliberen har forskellige slibehoveder med forskellige styrker. Ved hver behandling udvælges og tilpasses slibehovederne dig og din hud.

De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden. Desuden benytter diamantsliberen et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

Varianter af behandlingen

Diamantslibning

40 min.

300,-

Den klassiske diamantslibning. Behandlingen er velegnet til alle hudtyper og du vil opleve forbedringer i huden allerede ved første behandling. Behandlingen giver huden et effektivt boost og strukturen forbedres. Allerede efter den første behandling vil huden føles fornyet, blød og glat i overfladen, samt fremstå med en flot glød. Behandlingen indeholder afrens, diamantslibning, maske, let massage, øjen- og dagcreme.

Diamantslibning inkl. enzym peeling

60 min.

450,-

Vores mest populære: Den rensende og ekstra luksuriøse diamantslibning der giver silkeblød hud med særligt fokus på cellefornyelse og kollagenstimulation som virker anti-age. Øjeblikkelig udglattende og udjævnende effekt. Behandlingen indeholder dobbelt afrens, diamantslibning, enzym peeling (frugt, glycol eller salicyl enzym), dybderensning af urenheder, ampul, massage, tilpasset maske, serum, øjen- og dagcreme.

Priser

Den klassiske

kr. 300,-

Den populære *

kr. 450,-

* Køb et kurforløb á 3 eller 5 behandlinger og spar penge på hver behandling.

eller ring på tlf. 27 60 20 10