fbpx
side-area-logo

Cosmelan® Depigmentation

Behandling mod pigmentforandringer for alle hudtyper - helt uden brug af laser.

Cosmelan® behandling mod pigmentering

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og glød tilbage.

Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt de førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen kan bl.a. eliminere: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Fordele ved Cosmelan®:

Cosmelan® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger

  • Kan bruges til alle typer pigmentering: melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.
  • Kan fjerne pigmenteringen hurtigt og nemt
  • Kan anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper
  • Let peeling, der kan give foryngende og udglattende effekt
  • Kan virke meget effektivt til behandling af acne problemer
  • Kan reducere acne ar
  • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
  • Indeholder ikke Hydraquinon
  • Høj sikkerhedsmargin
  • Kan fjerne pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger
Cosmelan professional depigmentation program

Resultater med behandlingen

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man se en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der kan opnås reduktion i pletternes størrelse, huden kan blive mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat: pletterne kan blive reduceret yderligere og huden kan få sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt kan Cosmelan® reducere talg- og fedtproduktion, og mindske porerne. Produktet er for mange yderst effektivt til acneplaget hud med pigmenteringer.

Hvordan fungerer behandlingen?

Trin 1 – På klinikken

Cosmelan® Depigmentation programmet indeholder en pigment-reducerende maske ‘Cosmelan 1’. Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen!

Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – Vedligeholdelse hjemme

Vedligeholdelsesproduktet ‘Cosmelan 2’ virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig kan Cosmelan 2 forhindre dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 anvendes flere gange dagligt og fortsættes i flere måneder, selv om pletterne er fjernet: det har en forebyggende virkning og kan minimere risikoen for at pletterne kommer tilbage.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken, og din behandler vil forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, er det vigtigt at følge behandlerens råd præcist for at undgå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal bruges som vedligeholdelses creme helt op til 1 år.

Priser

4.000,-

inkl. hjemmepleje produkter

Vi anbefaler
Tilkøb af efter-peeling produkter til hjemmebrug for at stabilisere huden hurtigst muligt.

eller ring på tlf. 27 60 20 10

*Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.