fbpx
side-area-logo

Mesoéclat® Anti-Age

3-trins intensiv opstrammende peel af huden i kampen mod ældning

Mesoéclat® Anti-Age behandling

Denne peeling fra Mesoestetic® er et godt alternativ til dig der ønsker en anti-aging behandling. Behandlingen er bedre kendt som ”The Red-carpet Treatment”, da Mesoéclat er en af de mest anvendte peelinger i LA, før en tur på den røde løber.

Behandlingen mindsker fine linjer, grov hud, mindsker røde ar, genopbygger huden og jævner hudtonen.

Mesoéclat giver et langt bedre resultat end traditionelle frugtsyrebehandlinger. Denne kliniske behandling må kun udføres på certificerede klinikker og den er derfor uden sammenligning med almindelige kosmetolog behandlinger.

Mesoéclat kan anvendes som enkelt behandling eller som en kur. Behandlingerne laver vi på klinkken. Allerede efter første behandling får din hud frisk kulør, dine træthedstegn forsvinder, dine porer formindskes, og din hud bliver silkeblød. Mesoéclat fornyer huden hurtigt og på en nem måde.​

Mesoéclat® Pack:

En Mesoéclat-pakke indeholder en peeling af forskellige aktive stoffer og 10 Mesoéclat ampuller. Mesoéclat cremen til vedlighold derhjemme kan tilkøbes.

Mesoestetic mesoeclat pack

Mesoéclat behandlingen

Trin 1 – Hudanalyse

Vi indleder altid med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse for at vurdere behovet, og der tages et før-billede af ansigtet. Huden afrenses med en medicinsk cleanser, for at fjerne alt skidt og snavs fra hudoverfladen, så peelingen kan trænge dybt ned i huden.

Trin 2 – Peeling

Huden påføres Mesoéclat Solution, hvor huden først peeles med en kombination af: Salicylsyre, Azelainsyre, Propylenglycol, Urea og Allantoin. Peelingen vil prikke og stikke i huden. Kombination af syre gør peelingen anvendelig til alle hudtyper, og vil tage hånd om selv de mest komplekse hudtilstande. Det øverste lag af døde hudceller (stratum corneum) vil blive eksfolieret, porer vil blive udrenset, bumser og urenheder mindskes, fine linjer jævnes og huden vil blive efterladt silkeblød.

Mesoeclat Solution

Trin 3 – Ampul

Efter peelingen påføres huden en speciallavet ampul med en kombination af anti-aging stoffer, der masseres dybt ind i huden. Huden udsættes for en form for ”chok terapi”, hvor aktive stoffer medfører en meget stærk regenererende, anti-oxidativ, opstrammende virkning. Huden vil øjeblikkelig føles mere spændstig og fast samt fuld af vitalitet og energi. Endvidere vil huden blive genopbygget, fugtbalancen øges og kollagen- og elastin produktionen stimuleres.

Mesoeclat ampoules

Ampullen indeholder følgende aktive stoffer

ORGANISK SILIKONE

 • Indgår i den organisk del af cellernes struktur
 • Regulerer metabolismen og mitosen i cellerne
 • Reparerer skader i bindevævet
 • Forstærker hudens struktur

CHONDROITINSULFAT

 • Tilhører gruppe glycoamonoglycaner – stærk fugtbindende stof
 • Opstrammer bindevævet
 • Bindes til fibroproteiner – forbedrer hudens styrke og elasticitet

L-CARNITINE

 • Overfører fedtsyrer til cellernes mitokondrier
 • En antioxidant og cellernes energizer

Mesoéclat Firming Cream

Efter peelingen og ampullen vil huden blive påført Mesoéclat Firming cream. Cremen indeholder koncentrerede aktive stoffer, der har en anti-aging effekt på huden. For optimalt resultat bruges cremen til hjemmebrug morgen og aften, for forsat at forbedre hudens kvalitet efter Mesoéclat behandlingen. Cremen har en opstrammende effekt på huden, kollagenproduktionen vil øges og hudentonen forbedres.

AKTIVE STOFFER

 • Vitamin-E – Forebygger oxidativt stress.
 • Kojic syre – Bleger pigmentpletter.
 • Phytic syre – Jævner hudtonen.
 • Sodium Piruvate – Reducerer fine linjer og rynker.
 • Plantetensorer – Virker fugtgivende.
Mesoeclat creme

Efter behandlingen

Huden vil efterfølgende føles meget stram og huden vil begynde at skalle efter et par dage. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med.

Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegenvinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.

Efter 5 -7 dage vil huden fremstå mere ensartet i hudtonen, pigmentpletter vil være reduceret, fine linjer formindsket og huden opstrammet og silkeblød.

Hvad kan jeg gøre?

Brug ikke nogen former for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden. Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sker fremskidt hver dag.

Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. Kom evt. ind i klinikken efter en special ampul, som giver lidt fedtstof til huden (Pris: 50,-)

Er behandlingen sikker?

Ja, Mesoéclat er sikkert. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE mærkat og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt.

Priser

950,-

pr. behandling

Kurforløb
3 behandlinger: 2.500 kr.
5 behandlinger: 4.250 kr.

eller ring på tlf. 27 60 20 10

*Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.