fbpx
side-area-logo

Bryn & Vipper

Man siger, at øjnene er sjælens spejl. Hos Laserteam Beauty tilbyder vi at give dig et ekstra glimt i øjet med flotte farvede bryn og vipper, skarpt plukkede bryn eller super smukke vippe extensions.

Hos Laserteam Beauty farver vi bryn og vipper med eksklusiv og holdbar farve fra Thuya. Vores kosmetolog og vippetekniker er knivskarp til sit håndværk. Produkterne fra Thuya er alle allergitestet.

Vi lægger stor vægt på symmetri, ansigtsform og farve i huden, når der besluttes form og farve. Dette er også gældende for eyelash extensions. Vores vipper er fra det internationale mærke BL LaserLashes fra BLINK, mens vi benytter lime fra både BLINK og Jolash.

Thuya Professional Line
Jolash Professional
Bryn og vipper

Bryn, vipper og LashLift

Sæt kulør på dine bryn og vipper.

Vi tilbyder farvning af dine bryn og vipper, korrigering af bryn med pincet og/eller voks samt permanent vippebuk; også kendt som LashLift. Med vores ekspertise og i overenstemmelse med dine ønsker, får du et resultat, som passer dig, din ansigtsform og kulør.

Eyelash extensions

Eyelash Extensions

Få vippe extensions og slip for den daglige brug af mascara.

Ønsker du et flot, fyldigt vippe look som rammer dine øjne ind, og vil du slippe for den daglige brug af mascara? Så er eyelash extensions sagen for dig! Hos Laserteam Beauty har vi en af Danmarks dygtigste vippeteknikere, så dine vipper er i gode hænder.