side-area-logo

Eyelash Extensions

Få smukke vipper og slip for mascaraen.

Eyelash Extensions

Eyelash Extensions udføres ved at der påsættes extensions på ét natur hår. Vi arbejder med klassiske vipper, flatlashes og volume, så der skabes et vippelook uanset om man ønsker det helt naturligt eller dramatisk. Eyelash extensions kan med regelmæssige opfyldninger holde på ubestemt tid, da denne metode ikke skader dine egne naturlige vipper.

Trine har specialiseret sig i påsætning af Eyelash Extensions. Hun har deltaget i konkurrencer i både ind- og udland, hvilket har resulteret i 9 første pladser og 3 anden pladser.

Vi benytter det mest anerkendte og internationale mærke Jolash, og vi er stolte ambassadører for Jolash Danmark.

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak, hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil guides lidt mere inden en påsætning.

Jolash Professional

Et nyt sæt indeholder:

 • Afstemning af ønsker til look og længde
 • Afrens af vipper og øjenområde
 • Klargøring og påsætning af vipper
 • Forsegling af lim med NanoMist
 • Rådgivning om pleje og udlevering af vippebørste
Eyelash extensions I Kolding

Hvordan forløber behandlingen?

Vi har mange forskellige typer vipper. Længder, kurver, tykkelser og evt. farver udvælges med udgangspunkt i dine naturlige vipper, og hvad de kan bære samt dine ønsker om look. Looket kan altid ændres fra gang til gang.

Vi ser helst, at man møder op uden makeup. Hvis dette ikke muligt, bedes man møde op 10-15 minutter før tid, så du kan nå at fjerne makeuppen inden den aftalte tid.

Man starter altid med at afrense vipperne grundigt med en speciel vippeshampoo. Herefter påsættes en patch under øjet, der isolerer de nederste øjenvipper fra de øverste.

Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne og et tæppe over dig. Rigtig mange får sig en lille lur og kan så slå øjnene op til et smukt resultat. Selve påsætningen tager ca. 1 1/2 – 2 timer, alt efter hvor mange vipper man har.

Vi anbefaler opfyldning ca. hver 3. uge. Det er dog individuelt. Nogle kan sagtens gå 4 uger, mens andre har behov for opfyldning efter 2 uger.

Om vores lime

Vi har flere forskellige lime i klinikken, der alle er EU og ISO 10993-5 godkendte.

Limene indeholder cyanoacrylater og er tilsat gummikomponenter. Dette sikrer, at extensions kan tilhæfte naturhåret og forbliver fleksible, når limen er hærdet. Den lim vi bruger oftest har en holdbarhed på op til 8 uger.

Det er dog vigtigt at huske på at alle taber 2-5 naturvipper hver dag hele livet. Mange af de tabte naturvipper vil have en extension på, hvorfor man efter 3 uger har tabt ca. 60 vipper og trænger til en ny opfyldning.

Priser

kr. 800,-

for et nyt sæt vipper

Opfyldning
Lille – Inden for 2 uger: 300 kr.
Mellem – Ved 3-4 uger: 375 kr.
Stor – Ved 4-6 uger: 450 kr.

eller ring på tlf. 27 60 20 10

Galleri

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

Ønsker du bedre holdbarhed af dine extensions?

Ingen vand
Vent 4 timer efter enhver påsætning med at udsætte vipperne for vand, sved og damp. Udsættes de nye eyelash extensions for fugt inden for de første 4 timer, kan limen chok-hærde så de nye extensions springer af.
Hold vipperne rene
Vipperne skal hver dag afrenses forsigtigt. Dette kan gøres med lunkent vand. Vi anbefaler at bruge en egnet vippeshampo til formålet – denne kan købes i klinikken. Børst gerne vipperne gennem dagligt med vippebørsten.
Brug oliefri makeup
Olieholdig makeup, makeupfjerner og mascara opløser extensions limen. Mascara kan bruges på de nederste vipper. Mascara på de øverste nedsætter holdbarheden af extensions kraftigt. Undgå at bruge vat, da det nemt sætter sig i vipperne.
Undgå at pille
Pas på med at gnide i øjnene, dup vipperne tørre og afrens forsigtigt. Vippernes holdbarhed forringes jo mere stress de udsættes for, derfor vil personer der roder meget i øjnene og sover med hovedet i puden, opleve dårligere holdbarhed end ellers.
Fjern aldrig selv
Fjern aldrig selv dine extensions, da dette kan skade dine egne vipper. Vi fjerner dine extensions gratis, og med en gel, der er specielt beregnet til dette.
Allergi
Allergiske reaktioner kan opstå. Oplever du en allergisk reaktion efter påsætning, er det vigtigt at kontakte os for råd og vejledning. Vi kan også påsætte med en speciel teknik, der mindsker risikoen for allergiske reaktioner.