side-area-logo

Klassiske ansigtsbehandlinger

ved Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut i Kolding

Bioteknologisk hudpleje fra Ainhoa

Avanceret bioteknologi med det bedste fra naturen, nyeste forskning og absolut højeste kvalitet. Intensiv hudpleje med markant synlige og helt fantastiske straksresultater. Der benyttes eksklusive prisvindende hudplejeprodukter indeholdende f.eks. kaviar, guld, stamceller, ginseng, hyaluronsyre m.m.
I Laserteam Beauty benytter vores dygtige kosmetologer produkter fra AINHOA, som har solide serier til en hver hudtype. Vores behandlinger er for både mænd og kvinder og passer til alle hudtoner og hudtyper.

Ainhoa

Klassiske ansigtsbehandlinger

Ainhoa Specific

Klassisk ansigtsbehandling

50 min.

Luksus for alle aldre og hudtyper.
Nyd en lækker klassisk ansigtsbehandling, skræddersyet til dig – hvor hud og sjæl plejes efter alle kunstens regler. Behandlingen indeholder dobbelt afrensning, peeling, dybderens, massage af ansigt, décolleté, nakke og skuldre, efterfulgt af en skøn maske. Behandlingen afsluttes med serum, øjen- og dagcreme.

450,-

Enzym peeling med grundig dybderens

Enzym peeling inkl. grundig dybderens

40 min.

Ansigtsbehandling med intensiv dybderensning af huden. Virker kraftigt sammentrækkende, forfriskende og rensende. Behandlingen indeholder afrens, effektiv salicyl enzympeeling. Huden dybderenses for urenheder, herunder sorte hudorme, hvide talgophobninger og milier fjernes. Afsluttes med maske, serum og creme.

300,-

Diamantslibning microdermabrasion

Diamantslibning

30 - 60 min.

Diamantslibning af huden er en af de mest effektive behandlingsformer inden for microdermabrasion. De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden. Desuden benytter diamantsliberen et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

Priser fra

300,-

Sonophorese

Sonophorese Peeling inkl. indslusning

45 min.

Sonophorese peeling er en meget nænsom, men effektiv peeling. Via ultrasoniske bølger og højfrekvens vibrationer, fjernes døde og inaktive hudceller, imens der sættes gang i kollagenproduktionen, cellefornyelsen og blodcirkulationen. Behandlingen indeholder afrens, sonophorese peeling, dybderensende vitamin maske, indslusning af aktivt serum, afsluttes med hudtilpasset øjen- og dagcreme.

400,-

Collagen+ behandling

Collagen+ behandling

60 min.

Kraftigt opstrammende, rensende og plejende ansigtsbehandling.
Behandlingen indeholder dobbelt afrensning, exfoliering, enzympeeling (A.H.A), let dybderens, indslusning af aktivt serum, massage, opstrammende maske, og afsluttes med serum, dagcreme og øjencreme.

500,-

Exigence anti-age ansigtsbehandling

Exigence® Anti-Age behandling

70 min.

Intensiv ansigtsbehandling med Exigence® Anti-Age program. Kraftigt sammentrækkende, opstrammende og hudfornyende. Bekæmper linjer og rynker med øjeblikkeligt resultat. Behandlingen indeholder dobbelt afrens, diamantslibning, anti-age peeling med pensling, ultralydsindslusning af avanceret effektiv serum, 20 minutters anti-age massage, anti-age maske, serum, øjen- og dagcreme i særligt effektive og opstrammende produkter.

750,-