fbpx
side-area-logo

Tandblegning

Få naturlige, hvide tænder på bare 30 minutter.

Tandblegning uden blegemiddel

Vil du gerne have et perfekt smil med en perlerække af hvide tænder?

Nu kan du hos Laserteam Beuaty få en Pearlsmile kosmetisk tandblegning – en innovativ ny teknologi. Med en unik og patenteret tyskproduceret GEL kombineret med LED lys, er det nu muligt at lysne dine tænder uden smerte, isning og uden risiko for skade på tandemaljen. Behandlingen fjerner pletter og misfarvninger på dine tænder og lysner dine tænder til sin naturlige lyse farve.

Vi garanterer dig et perfekt resultat med Pearlsmile kosmetisk tandblegning, og hos os kan du få kvalificeret rådgivning om hvordan du vedligeholder dine tænder i det daglige.

Pearlsmile Tandblegning

Fordele ved Pearlsmile®:

Pearlsmile tandblegning tilbyder en række store fordele, når det kommer til blegning af tænder.

  • Bevarer dine tænder sunde og smukke.
  • Ingen risiko for skader på tænder, tandemalje og tandkød.
  • Ingen smerter, eller risiko for isninger i tænderne.
  • Ingen brug af blegemiddel
  • Garanteret resultat.

Resultater med behandlingen

Vi garanterer dig minimum 2 toner lysere tænder. Vores statistikker viser, at ikke mindre end 30% af vores behandlinger, giver kunden 8 toner lysere tænder, og 5% får hele 10 toner lysere tænder.

Hvordan fungerer behandlingen?

Vores behandling med Pearlsmile Gel fjerner misfarvningen af dine tænder, der er forårsaget af organiske stoffer, der har lagt sig som pigment i tændernes emalje. Pigmenteringen misfarver tændernes emalje under indflydelse af frie oxygenradikaler. Gelen indeholder kosmetiske stoffer, der aktiveres af LED lys. Disse stoffer trænger ind i tændernes overflade og reagerer med de pigmenterede områder af tændernes emalje. Meget lig elektronisk peeling på huden.

Vedligeholdelse derhjemme

Ønsker du at bevare dine tænder blændende hvide, bør du købe Pearlshine tandpulver og børste dine tænder i dette morgen og aften. Du skal børste tænderne i 3 uger efter behandlingen, herefter holder du en pause på 3 uger, hvorefter du igen børster dine tænder i 3 uger med Pearlshine og sådan fortsætter du, indtil næste behandling med kosmetisk tandblegning i vores klinik eller med dit homeset.

Priser

Touch up á 1 x 20 min.

500,-

Standard á 2 x 20 min.

900,-

Luksus á 2 x 30 min.

1.200,-

Vi anbefaler
Tilkøb af efterbehandling produkter til hjemmebrug for at vedligeholde resultatet længst muligt.

eller ring på tlf. 27 60 20 10

*Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.