fbpx
side-area-logo

Vores laserudstyr

Verdens mest avancerede laser til tatoveringsfjernelse

Laserudstyr

Hos Laserteam Beauty er vi resultatorienterede, hvorfor vi har valgt at bruge en Quanta Systems laser til vores behandlinger. Denne højtydende og overlegen laser fremstillet af Quanta System fra Milano, Italien og er udviklet til at behandle og fjerne alle tatoveringsfarver med kun en enhed og repræsenterer den højeste standard indenfor Q-switch laser markedet.

Quanta Q-Plus-C er en medicinsk laser og repræsenterer det mest kraftfulde Q-switched lasersystem med tre bølgelængder til fjernelse af alle tatoveringsfarver i spektret. Det er den eneste tilgængelige laser på markedet, der tilbyder alle 3 ægte laserbølgelængder, Q-Switched Nd:YAG 1064 nm-laseren, Q-Switched Nd:YAG 532 nm-laseren og 694 nm Ruby-laseren for at behandle den svage grønne, blå og himmelblå pigmenter. Q-switched Nd:YAG 1064 nm laser er indikeret til (rammer) mørkblåt og sort blæk, mens Q-switched Nd:YAG 532 nm laser er angivet til (rammer) røde, orange, gule og lilla pigmenter.

Laserteknologi Optibeam square spot

OptiBeam håndtag

En eksklusiv egenskab for vores Q-Plus C laser er dens firkantede / flade stråle (Optibeam-teknologi). Denne funktion muliggør sikrere og mere effektive behandlinger, hvilket reducerer / forhindrer forekomsten af ​​blærer.

De firkantede OptiBeam håndstykker sikrer, at laserenergien er perfekt fordelt over spotområdet og leverer energien konsekvent og forhindrer enhver overdreven overlapning. Andre lasermaskiner der bruger et rundt spot, vil medføre “hot points”, der kan fremkalde blødninger, teksturændringer i huden og hypopigmentering. Vores laser har desuden også en flad stråleprofil, der trænger jævnt ind i huden, mens andre lasere ofte har en spidsbjælkeprofil, som kan medføre større risiko for afbrænding, blærer og hyperpigmentering.

Quanta Q plus C bølgelængder

Behandlingerne

Hver behandling vil fortsætte med at ramme tatoveringsblækket, der hver gang brydes ned i mindre mikroskopiske stykker, som i sidste ende forsvinder og tillader ingen synlige partikler. Ligesom solen er tiltrukket af en sort t-shirt, men alligevel afspejles på en hvid, vil den omgivende hud uden tatoveringspigment simpelthen afspejle laseren og forblive upåvirket.

Under behandlingen vil tatoveringen synes at få et hvidt overfladelag (“frosting”), som er det første indledende tegn på, at processen virker. Dette skyldes nedbrydning af tatoveringspigmentet og reaktionen på laseren. Denne forlysning vil aftage inden for en time.

Umiddelbart efter behandlingen vil den omgivende hud sandsynligvis syne rød, varm og med mild hævelse. Følelsen kan sammenlignes med en mild solskoldning, hvor hævelse og rødme kan vare i en uge. Både inden, under og efter behandlingen vil vi afkøle området ved ned til -30° C ved hjælp af vores optimerede hudkølemaskine Cryo Zimmer 6.

eller ring på tlf. 27 60 20 10