fbpx
side-area-logo

FAQ

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med kosmetisk tandblegning

Oftest stillede spørgsmål

Herunder finder du nogle af de spørgsmål, der ofte bliver stillet i forbindelse med kosmetisk tandblegning.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon på 27 60 20 10 eller mail på info@laserteambeauty.dk.

Der kan være mange grunde til at dine tænder misfarves. Masser af fødevarer forårsager misfarvning såsom cola, sodavand, the, kaffe, vin og rygning i særdeleshed. Antibiotika kan også forårsage gule tænder. En ikke uvæsentlig faktor er også, hvor grundig du er i plejen af dine tænder og din alder.

Vores tandrensning med Pearlsmile Gel fjerner misfarvningen af dine tænder, der er forårsaget af organiske stoffer, der har lagt sig som pigment i tændernes emalje. Pigmenteringen misfarver tændernes emalje under indflydelse af frie oxygenradikaler. Vores gel indeholder kosmetiske stoffer, der aktiveres af LED lys. Disse stoffer trænger ind i tændernes overflade og reagerer med de pigmenterede områder af tændernes emalje. Meget lig elektronisk peeling på huden.

Nej, denne behandling har ingen bivirkninger. En række forskere har bevist, at kosmetisk tandrensning er sikkert og uden bivirkninger.

Vores gel har ingen bivirkninger. Alligevel anbefaler vi, for en sikkerheds skyld,  IKKE denne behandling til gravide og personer, der er i kemobehandling.

Vi anbefaler ikke behandlingen til gravide.

Der er ingen risiko for at et barn gennem modermælken kan blive skadet af ingredienser fra vores gel. Hvis man er det mindste utryg ved det, synes vi, man skal vente til man er færdig med at amme.

Vi har 2 typer behandling: en standard behandling á 1 x 30 minutter og en luksus behandling á 2 x 30 minutter.

Kosmetisk tandblegning kan lysne dine tænder fra 3 til 9 nuancer.
Resultatet vil variere fra person til person.

Ja, lyse og gule tænder er mere modtagelig for stofferne i vores gel end grå og mørkere tænder.

Tænder med belægning af nikotin, er vanskeligere at rense og kan kræve mere end 1 behandling for et perfekt resultat.

Processen med rensning for pigment er stadig aktiv i op til 2 timer efter behandlingen. Du bør undgå at spise eller drikke i 2 timer efter behandlingen. Under behandlingen kan dine tænder miste noget fugt, som bliver genvundet i løbet af de næste 2 døgn. Derfor skal du undgå rygning og indtagelse af fødevarer, der kan forårsage misfarvning af tænderne, i indtil 2 dage efter behandlingen.

Gelen er helt fri for brintoverilte og peroxider som er det, der afsyrer og skader emaljen.
Denne her form for tandblegning er bivirkningsfri og gelen er naturprodukt, der kun oxiderer, renser og virker, når den belyses af den specielle LED lampe. Gelen er faktisk så mild, at den kan synkes uden problemer.

Behandlingen virker også på plastfyldninger, hvis de er misfarvede. Behandlingen kan dog ikke lysne den originale/oprindelige farve på plastfyldningerne.

LED lys er ikke farligt. Lyset skader ikke tandkødet eller hudens væv.

Vi anbefaler, at du børster dine tænder regelmæssigt med vores Pearlshine Tandpulver – både morgen og aften. En pakke Pearlshine Tandpulver rækker til ca. 1½ års forbrug.

Rygning kan afsætte nikotinaflejringer på tænderne, hvilket gør, at man kan opleve at få dårligere resultat. Hvis man bruger Pearlshine Tandpulver eller får en tandrensning ved sin tandlæge inden sin kosmetiske tandblegning, kan man opleve at få et endnu bedre resultat.

Desuden opfordres rygere til at bruge Pearlshine Tandpulveret efter hver smøg i de første 2 dage, eller at skære ned / undgå rygning i de første par dage.

* Behandlingen kan variere fra person til person.

eller ring på tlf. 27 60 20 10