fbpx
side-area-logo

Klinisk ansigtsbehandling

Behandling af problemhud som f.eks. acne, pigmentpletter, rosacea m.m.

Klinisk ansigtsbehandling af problemhud

Med over 30 års erfaring er mesoestetic førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk hudbehandling og hudpleje. Deres hudplejeprogrammer er de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og vedligeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab og egen farmaceutisk produktion. Mesoestetics medicinske produkter indebærer nye revolutionerende sammensætninger og findes i 64 lande.

Image module

Kemiske peelinger og behandlinger

mesoestetic cosmelan pack

Cosmelan® behandling – Pigmentering

Den høje sikkerhedsmargin og de flotte resultater har gjort Cosmelan® til den mest anerkendte og benyttede behandling mod uønsket pigmentering. Videnskabelige test har vist at i 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%. Dette ved kun en enkelt behandling og medfølgende hudpleje til hjemmebrug. Prisen er inkluderet 2 klinikbesøg, hvor der påføres Cosmelan® Depigmentation Mask, samt 2 specialcremer til hjemmebrug til en værdi af 1.425 kr.

3.900,-

mesoestetic mesoeclat professional treatment

Mesoéclat® behandling – Anti-age

45 min.

Dette er en klinisk behandling og kan ikke sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre. Behandlingen er ikke en velvære behandling, men den giver dig et kæmpe resultat! Allerede en uge efter første behandling vil din hud have en helt ny glød. Porer og rynker er mindsket, poser ved øjne strammet mere op, kickstarter trist grå hud, udjævner hudtonen og huden bliver silkeblød. Mesoéclat behandlingen stimulerer hudens forsvarsmekanismer og igangsætter de naturlige reparationsfunktioner som forynger og vedligeholder huden.

900,-

acnelan pack

Acnelan® behandling – Uren hud/Akne

45 min.

Dette banebrydende produkt inden for acne behandling giver for mange klienter en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære tilfælde af acne, og er samtidig prismæssigt overkommelig. Behandlingen er en effektiv og intensiv, professionel klinikbehandling. Der skal gå ca. 3 uger mellem hver klinikbehandling, og resultatet ses efter ca. 6 uger. Det anbefales at bruge seriens produkter til at pleje huden hjemme, for bedste og mest holdbare resultat.

750,-

Meso Boost Up Treatment

Meso Boost Up Treatment

50 min.

Et ordentligt energiboost til en træt, tør og irriteret hud. Meso Boost Up er en effektiv, lækker og afslappende ansigtsbehandling. De fleste kender det, at huden blot trænger til en god og synlig opfriskning – Denne behandling er til dig, som ønsker en frisk, glødende, ensartet og fugtet hud her og nu.

750,-

Microgold microchanneling therapy

MicroGold

45 min.

MicroGold er et nyt fantastisk produkt og blandt de første af sin art, baseret på mikrokanal teknologi og med nåle tyndere end et menneskehår. MicroGold er designet til at levere produkter i huden smertefrit og effektivt. Kan bruges til behandling af f.eks. store porer, fine linjer, rynker, ar korrektion, strækmærker og hårtab.

Priser fra

1.000,-

mesoetetic mpen pro

Microneedling med M.Pen Pro

60 min.

Behandlingen med m.pen pro bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger.

Priser fra

750,-