fbpx
side-area-logo

Bryn, vipper og Lashlift

Skab den rette ramme om dit øje og giv ansigtet balance.

Farve og ret af vipper og bryn

Vores dygtige kosmetologer giver dig flot farve og retning af bryn og vipper. Vi rådgiver og vejleder i valg af farve til dine vipper og bryn. Vi behandler både kvinder og mænd.

Farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn fremhæver dine øjne og gør dem smukkere. Vippene farves sædvanligvis sort/blåsort, mens brynene formes og farves så de passer til dit ansigt og hår.​​

Et korrekt tilrettet bryn skaber den rette ramme om dit øje og giver ansigtet balance.

Hos Laserteam Beauty farver vi bryn og vipper med eksklusiv og holdbar farve fra Thuya. Vores kosmetolog og vippetekniker er knivskarp til sit håndværk. Produkterne fra Thuya er alle allergitestet.

LashLift / Permanent vippebuk

For de fleste opnås flotte øjenvipper med hjælp fra mascara og måske en vippebukker, men begge dele tager tid og slider på øjenvipperne. Et Lash Lift går i al sin enkelthed ud på, at du får løftet og buet vipperne, og resultatet holder i op til seks uger. Det vil sige, at du har vipper, der hver dag syner af meget mere og som sidder perfekt – selv når du lige er vågnet.

Effekten aftager efter fire til seks uger og på nogle helt op til otte uger. Det kommer an på dine vippehårs struktur, samt hvor ofte og hvor meget dine vipper vokser; Effekten aftager først, når dine vipper naturligt udskilles. Med en vippe serum kan du forlænge vippernes holdbarhed og cyklus.

Stand alone behandlinger

Farve og ret af bryn som behandling for sig selv.

  • Retning af øjenbryn – 15 min. 100,-

  • Farvning af øjenbryn – 15 min. 100,-

  • Farvning og tilretning af øjenbryn – 25 min. 150,-

  • Farvning af vipper – 20 min. 100,-

  • Farvning af vipper og bryn inkl. tilretning – 40 min. 250,-
  • Lashlift inkl. Botox – 60 min. 500,-
  • Lashlift inkl. Botox uden farve – 55 min. 450,-
Farve og ret af bryn og vipper i Kolding

eller ring på tlf. 27 60 20 10