fbpx
side-area-logo
Laserteam Beauty

Om os

Fokus på dig hos

Laserteam Beauty

Klinikken er beliggende centralt i Kolding, og her er der plads til alle. Vi har alt for en hver smag, om det gælder velvære og wellness, lækre produkter og også behandlinger til dig, der efterspørger effektivitet, ekspertise, veldokumenterede produkter og individuelt tilpassede behandlinger.

Dagligt servicerer vi både mænd og kvinder i alle aldre fra teenagere til pensionister, og der er også handicapvenlig adgangsforhold til klinikken.

Alle er velkomne i klinikken og alle får den samme varme velkomst og gode service.

Trine
Prisvindende vippetekniker

Trine Urup Schjerlund

Trine er klinikkens ejer og direktør og har været selvstændig siden 2009. Hun blev i 2017 uddannet klinisk kosmetolog ved Innowell og vippetekniker ved Lashbar CPH. I 2018 fik hun sit Professionel certifikat, og har sidenhen dygtiggjort sig yderligere. Trine har desuden vundet over 39 trofæer i konkurrencer i ind- og udland, bl.a. 2 x World Cup Champion 2020 og 2 x Danmarksmester 2020. Trine arbejder med Jolash, som hun nu er stolt ambassadør og instruktør for.

Trine er ekstremt perfektionistisk i de behandlinger, hun udfører. Det også en stor passion for hende, og hun følger hele tiden med i udviklingen på området. Hun udvider nye kurser og metoder for at være opdateret med det nyeste og bedste.

Certificeret Laserspecialist

Thomas Urup Schjerlund

Thomas er medejer af klinikken og primær laseroperatør. Thomas har tidligere arbejdet inden for den grafiske branche indtil stress lagde ham ned. I stedet tog han og Trine afsted til USA i 2015 for at uddanne sig til laseroperatører og i 2016 startede de sammen Laserteam Beauty.

I 2018 bestod Thomas også sin kosmetolog uddannelse, og med en masser videreuddannelse har de begge skaffet sig en masse viden omkring huden, hudproblemer og meget andet som gør, at Thomas også har meget travlt i klinikken med at hjælpe folk med deres hudproblemer.

Thomas
 • 1.606
  Tilfredse kunder
 • 47
  Trofæer vundet
 • +2.000
  Tatoveringer behandlet om året
 • +5
  Års erfaring
Gratis for kunder

Parkering ved klinikken

Vores klinik ligger centralt ved gågaden i Kolding, lige overfor skaterbanen.

Vi har nemme tilkørselsforhold og gratis parkering lige ved døren.

Desuden har vi parkeringspladser tilknyttet klinikken, så du altid har mulighed for at få en parkeringsplads i nærheden. Gæstebillet er påkrævet – denne kan hentes inde i klinikken.

Kører du med offentlig transport, tager det kun 5 min. at gå hen til Kolding Banegård.