fbpx
side-area-logo

MicroGold

Mikrokanal teknologi designet til at levere produkter i huden smertefrit og effektivt.

MicroGold

MicroGold er et nyt fantastisk produkt og blandt de første af sin art, baseret på mikrokanal teknologi og med nåle tyndere end et menneskehår. MicroGold er designet til at levere produkter i huden smertefrit og effektivt. I behandlingen med MicroGold benytter vi blandt andet hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser til at behandle f.eks. store porer, fine linjer, rynker, ar korrektion, strækmærker og hårtab.

MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20 super tynde nåle, der er lavet af titanium og er dækket med guld. Når nålene presses ind i huden, åbner beholderen sig og produktet strømmer ned gennem nålenes kanaler i huden. MicroGold er et svensk produkt og er CE-mærket.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 uger imellem. Efterfølgende kan behandlingen vedligeholdes med behandlinger 2-3 gange om året.

Man kan med fordel booke tid til en gratis konsultation, hvor der fastsættes behov og ønsker for behandlingen.

Hvad er MicroGold Microchanneling?

Det er en minimalt invasiv hudforyngende behandling, der involverer en beholder med fine nåle, der stimulerer kroppens kollagendannelse og hjælper med at indsluse produkter i huden.

Forskellen mellem traditionel microneedling og Microchanneling med MicroGold er, at MicroGolds nåle har kanaler. De 24 karat guldnåle har mikrokanaler, der gør det muligt for produktet at blive ført korrekt ind i huden på en kontrolleret måde, og frigives i huden på den valgte nålelængde. Med microneedling er nåle er solide og presser produktet ned i stedet.

Med MicroGold kan vi effektivt behandle aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter, hyperpigmenteringer og ar, mens behandlingen samtidig er fugtgivende, boostende og en foryngelse af huden.

Hvordan fungerer behandlingen?

MicroGold behandlingen skaber små, næsten usynlige huller, der tillader hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser, der let kan transporteres, ind i hudens dybde, hvor de kan gavne og skabe langvarig effekt. Huden absorberer vækstfaktorerne og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af sin egen helingsproces.

Image

Er MicroGold behandlingen sikker?

Ja, absolut! Denne avancerede form og udvikling af microneedling er sikker og kan anvendes i områder, hvor laserbehandlinger og dybtgående peeling normalt ikke udføres.

Der er sjældent brug for noget bedøvelsesmiddel, ikke engang anæstetisk creme. De små Mikrokanaler lukkes inden for en time, så infektioner efter en behandling er meget sjældne.

Behandlingen kan udføres i kurer med 3-4 ugers intervaller.

Forbehold inden behandlingen

 1. Sol og solarium bør undgås mindst 24 timer, helst 1 uge før behandling for at undgå risikoen for hyperpigmentering
 2. Behandlingsområdet skal være rent og fri for alle typer cremer og solblokker.
 3. Området må ikke have været behandlet med kraftig kemisk peeling mindst 2 uger før behandling.
 4. Undgå at bruge Retinol A (A-vitaminsyre produkter) eller lignende i mindst 1 uge før behandling.
 5. Ingen voks eller anden kemisk depilering mindst 2 uger før. Barbering kan udført umiddelbart før og 48-72 timer efter behandling, forudsat at huden er ikke irriteret.
 6. Områder med permanente eller kosmetiske tatoveringer bør ikke behandles med MicroGold.
 7. Hvis man har herpes, uanset aktiv eller passiv på tidspunktet for behandlingen, så anbefalet antiviral behandling.
 8. Væsentlige ændringer i patientens medicinske status skal indberettes til terapeuten før behandling ved konsultationen.

Efter behandlingen

 1. Der kan opleves rødmen og svag hævelse af huden som ved solskoldning. Dette forsvinder normalt efter et par timer.
 2. Ansigtet skal ikke vaskes/renses i de første 6 timer. Brug derefter et mildt renseprodukt og rengør forsigtigt. Du kan vende tilbage til din normale behandling næste dag. Undgå dog stærkere ingredienser såsom syrer og retinol ca. 5-7 dage efter behandling.
 3. Ingen solbadning i mindst 24 timer efter behandling, fortrinsvis 1-2 uger. Brug altid SPF 30-50
 4. Der må ikke bruges eksfolierende produkter i mindst 2 uger efter behandling.
 5. Ingen motion, sauna eller dampbad, hvis der stadig er hudirritation efter behandling.
 6. Sov på ryggen og med hovedet højt for at mindske enhver hævelse.
 7. Der må ikke bruges makeup i mindst 6 timer efter behandling.
 8. Vi anbefaler en “vedligeholdelsesbehandling” 2-3 gange om året.

Kan alle tåle behandlingen?

Langt de fleste kan tåle behandlingen, men der er forbehold vi må tage, så derfor er følgende kontraindikation:

 • Aktiv acne
 • Blødningsforstyrrelse
 • Inflammeret rosacea
 • Epilepsi
 • Tendens til hypertrofiske / keloid ardannelse
 • Vanskeligheder med diabetes (du skal først have et stabilt blodsukker)
 • Roaccutan behandling i de sidste 6 måneder (afhængig af hudtilstand)
  Gælder også isotretonoin og tetracyclin acne medicin.
 • Alvorlig dermatitis
 • Løbende infektion i kroppen og / eller huden
 • Strålebehandling eller laserbehandling i området indenfor det sidste år
 • Gravide og ammende
 • Blodfortyndende medicin
 • Lav immunforsvar – kan forårsage infektioner efter behandling
 • Patienten bør ikke behandles med Botox eller lignende muskelafslappende midler 48 timer før MicroGold på grund af risikoen for fejljustering af injiceret toksin.
 • Filler-behandling – mindst 2 uger mellem behandling med dermalfiller og behandling med MicroGold. Risiko for betændelse.

Priser

1.000,-

inkl. konsultation

1.500,-

inkl. Mesotox

* Mesotox er en cocktail, der reducerer dybden af eksisterende rynker og forhindrer dannelsen af nye. Øger effektiviteten af botulinumtoksin i huden og forlænger med tiden virkningen.

eller ring på tlf. 27 60 20 10

*Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.