fbpx
side-area-logo

Microneedling

Få huden til at danne nyt collagen og elastin
Mesoestetic mpen pro mesoprof

Microneedling med m.pen [pro]

Microneedling er en behandling, der har fået stor popularitet de seneste år. Behandlingen består af små nåle, der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerere og danne ny collagen. Microneedling kendes under mange navne f.eks. Dermapen, SkinPen, E-Dermastamp m.fl. Fælles for dem alle er selve behandlingen.

Microneedling er en effektiv måde at forbedre hudens struktur, udglatte fine linjer og små ar. Behandlingen booster din hud til at forny sig selv, hvorfor der opnås en smuk glød og en strålende hud.

Fordelen ved microneedling er, at du dagen efter kan gå på arbejde i modsætning til behandling med fraktioneret CO2 laser.

Fordele ved Microneedling:

Microneedling behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre behandlinger

 • Kan reducere rynker i ansigtet, på hals / decollté og på hænderne.
 • Akne-ar kan reduceres og porer forbedres.
 • Pigmentpletter kan reduceres i ansigtet, på hals / decollté og hænderne.
 • Ar og strækmærker på kroppen kan mindskes.
mesoetetic mpen pro

Teknologien bag

Behandlingen med M.Pen Pro bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver, og er den væsentlige årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Behandleren vil typisk også bruge et serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation, man ønsker at behandle.

microneedling teknik teknologi

Pga. af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Mulighederne for behandling efter CIT metoden udvides løbende. Der er bla. gode resultater med behandling af  rynker, pigmentering, tørhedsproblemer, forbedring af hud med behov for opstramning, storporret hud, ar og heruder acnear. De fleste ser tydelig forbedring allerede efter en enkelt behandling, men du skal regne med ca. 4-6 behandlinger for bedste resultat.

M.Pen Pro vs. Dermarollere

M.Pen Pro er i modsætning til dermarollere, og andre typer microneedling på markedet, langt mere effektiv, idet M.Pen Pro kan variere længden på nålene. Det vil sige, at M.Pen Pro kan behandle fra 0.25 mm helt ned til 2.5 mm i huden. På denne måde kan vi skræddersy en behandling til netop din hud og dine hudproblemer. Der er også forskel på hudens tykkelse. F.eks. er huden på kinderne tykkere end huden i panden, derfor er det hensigtsmæssigt at variere nålenes længde efter hvilket område, der behandles.

Hvordan foregår behandlingen?

Trin 1 – Konsultation og lokalbedøvelse

Vi indleder altid med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse for at vurdere behovet, og der tages et før-billede af ansigtet. Huden afrenses med en medicinsk cleanser, for at fjerne alt skidt og snavs fra hudoverfladen.

Inden en behandling, vil du få påført en lokalbedøvende creme. Efter en 30 – 45 min. vil huden være bedøvet, hvorefter den afsprittes.

m.pen pro behandling trin 1

Trin 2 – Behandling

Inden selve behandlingen påføres huden et stærkt virkende medicinsk serum, bestående af antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer.

m.pen pro behandling trin 2

Herefter kører de mekaniske nåle igennem huden, hvor der bliver lavet millioner af små huller. Man vil kunne opleve små blødninger fra huden, og huden vil blive varm og rød. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er væk efter 12 – 18 timer.​

m.pen pro behandling trin 3

Derefter pålægges en fibermaske, der fugter og beroliger huden. Dog kun ved behandling i ansigtet.

m.pen pro behandling trin 4

Efter masken afsluttes behandlingen med fugtgivende og beskyttende creme med SPF 50+ fra mesoestetic.

m.pen pro behandling trin 5

Efter behandlingen

 • Påfør ikke makeup før 48 timer efter behandlingen
 • Gå ikke i svømmehallen i op til 14 dage.
 • Brug ikke kemiske peelinger som eks. Retinol i op til 14 dage.
 • Voks, hårfjerning eller blegning bør undgåes i op til 14 dage.
 • Solarier, solbade, varme behandlinger, saunaer og selvbruner skal undgåes i op til 14 dage efter behandlingen.

Resultater

Image module

Kontraindikationer

 • Blodfortyndende medicin
 • Graviditet og amning
 • Epilepsi
 • Sukkersyge
 • Rosacea
 • Psoriasis, atopisk dermatitis, herpes og andre hudsygdomme

Priser

fra

1.295,-

Kurforløb af mindst 3 behandlinger anbefales.

eller ring på tlf. 27 60 20 10

*Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.