fbpx
side-area-logo

Meso Boost Up

Et ordentligt energiboost til en træt, tør og irriteret hud.

Effektiv antiaging ampulprogram

Meso Boost Up er en effektiv, lækker og afslappende ansigtsbehandling. De fleste kender det, at huden blot trænger til en god og synlig opfriskning – Denne behandling er til dig, som ønsker en frisk, glødende, ensartet og fugtet hud her og nu.

Meso Boost Up Treatment er en supereffektiv Askepotbehandling, hvor huden lag for lag bliver renset, fugtet og boostet. Du går herfra med en klar fornemmelse af, at der er sat gang i huden. Den er klar i farven, gennemfugtet og kickstartet.

Meso Boost Up:

En behandling der består af 3 forskellige ampuller: Glycol peeling med vitamin E og F, koncentreret Vitamin C (20%) ampul og Anti-Aging Flash Ampul.

Læs mere om selve behandlingen herunder

[ultimate_icons align=”uavc-icons-center”][single_icon icon=”dfd-icon-down_2″ icon_size=”32″ icon_margin=”0″ icon_animation=”slideInDown”][/ultimate_icons]

Meso Boost Up behandlingen

Trin 1 – Peeling

Glycol peeling med E og F vitamin complex. Giver en lidt prikkende fornemmelse i hele ansigtet. Ampullen fjerner skånsomt det øverste lag af døde hudceller, og forbereder dermed huden til dybere og mere effektiv indtrængning og virkning af de øvrige aktive ampuller. Der dybderenses let efter behov.

Trin 2 – Indslusning

C-vitaminer – 20 %, indsluses via ultralyd. Kraftig antioxidant med dobbelt virkning – neutraliserer frie radikaler og regenererer det aktive E vitamin, der beskytter cellernes membraner. Ensarter hudtonen og mindsker pigmenteringer, samt sætter gang i collagen produktionen.

Trin 3 – Maske

Maske påføres efter hudtype. Enten Crystal Fiber Mask, som er ekstremt fugtgivende, beroligende og cellefornyende. Eller Anti-Stress Face Mask der er beroligende, blødgørende, regenererende og fugtgivende særligt til stresset hud.

Trin 4 – Afsluttende ampul

Antiaging flash ampul, der med en kompleks kombination af antiaging indgredienser giver øjeblikkelig lifting effekt. Effektiv til at reducere fine linier, og øjeblikkeligt forbedre hudens struktur og tone.

Efter behandlingen

Behandlingen giver en øjeblikkeligt opstrammende effekt og en synlig rynkereduktion. Huden bliver mere stram, fugtet, elastisk og ensartet. Vær opmærksom på at let afskalning, pga. den effektive cellefornyelse, kan forekomme.

Priser

750,-

pr. behandling

Kurforløb
3 behandlinger: 2.100 kr.
5 behandlinger: 3.250 kr.

eller ring på tlf. 27 60 20 10

*Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.